Att fixa stilen

Alla människor har en stil. Det är viktigt att vi inte glömmer det när vi förlorar oss själva bland modereportagen. Men, även viktigt att tänka på är att vi mår bättre om vi lyckas finna en stil som lyfter oss och framhäver vårt bästa jag.

Det här med mode och stil är något helt fantastiskt och som verkligen kan förtrolla en människa. Ja, på bara några ombyten så kan vi förvandlas till en rockstjärna, fotomodell eller varför inte se ut som en het fotbollsfru? För viss har alla fotbollsfruar en härligt självsäker stil? Det har inte med att de har djupa fickor med mängder av sedlar i, utan för att dem tror på sig själva och unnar sig att shoppa vad de finner är snyggt. Det kan även du göra.

Tänk på helheten

558067-girl-with-her-face-in-her-hatNär det kommer till att skaffa sig en snygg och passande look så handlar det mycket om att du måste tänka på helheten. Allt från en snygg hatt som ramar in ansiktet till den snygga lilla svarta klänningen, de stilsäkra skorna till ett par tuffa handskar och en plånbok i skinn som blir pricken över i:et. Tänker du på helheten så kan det inte bli fel. Och när det kommer till skinn som material som används främst på skor, väskor, plånböcker och handskar så är det viktigt att tänka på hur du ska vårda skinnet.

”Skinn är ett levande material som torkar och spricker med tiden om man inte smörjer in det med läderfett. Vi har här ett mycket bra läderbalsam som du kan använda på väskor, skor, skinnmöbler mm. Stryk ut balsam med en mjuk svamp eller en trasa och låt torka. Skyddar mot väta och smuts. Smörj din skinnväska direkt du har köpt den och sedan 1-2 gånger per år. Då får du glädje av väskan i många år.”(kom till produkterna)