Avslappnat snygg

Det är väl ingen som har missat uttrycket ”less is more”? Trots det, verkar folk ha svårt att förstå det. Det ska vara bling i öronen, bling på tröjan, bling på hunden. Ja, ni vet vilka en tänker på.  Dessa överdressade tjejer som gör allt för att synas, och absolut inte har någon känsla för stil. Det är lite Paris Hilton över dem, om ni förstår vad en menar. Vita byxor, magtröja och sönderblekt hår. Ja eller något åt det hållet, och det ser så himla trashigt ut. Och visst att alla får klä sig hur de vill, men det handlar om att de vill för mycket. Less is more, och det är helt oförståeligt att folk inte förstår det?

Folk borde leva mer efter vad som kallas ”Avslappnat snyggt”, och för dig som inte vet vad det innebär? Här kommer en liten beskrivning:

  • Först, och viktigaste. En enkel t-shirt. Vit, svart, brun, grön, grå, rosa – ja vilken färg du än känner för. Den är enkel, avslappnad och snyggt. Det finns ingen människa som inte passar i t-shirt. Köp en redan idag, helst igår!
  • Svarta jeans. Svart, svart, svart. Alla måste ha mins ett par svarta jeans i sin garderob. Dessa jeans passar till allting, om du ska ut, om du ska till jobbet, om du ska fika. Svarta och tighta ska de vara, resten är struntsamma.
  • Håret behöver inte blekas sönder, eller färgas sönder överlag. Det behöver inte klippas i någon tokig frisyr. Men, om man vill sticka ut lite – är det klart man kan göra det, men även vara avslappnat snyggt. Det gäller dock att välja då. Vill du ha en tokig färg eller tokig form?
  • Smycken i all ära, men ska du verkligen ha tre örhängen i ena örat och fyra i andra? Tillsammans med det där stora halsbanet? Och tre ringar dessutom? Hurru, lugna dig några hekto. Ta halsbandet och en ring, eller ett par örhängen och ett armband, så blir du mycket snyggare. Varför gömma dig bakom blinget? Du är ju fin som du är!

Egentligen handlar allting om att inte överdriva, det är den enda regeln man behöver komma ihåg. Det är lite som på 90-talet, då var modet extremt enkelt. Nästan överdrivet enkelt, och 90-talet är ju tillbaka nu så det är bara att njuta av det okomplicerade.