Höstens härliga mode

När höst och vinter gör entré så är många inte allt för nöjda, och det kan man ju förstå, inte sant? Det betydligt kallare klimatet är inte alls lika härligt jämfört med sommaren soliga dagar, så det är klart att man kan bli lite irriterad och missnöjd. Men det ska man inte vara, för med höst kommer också en helt annat garderob och kläder som man kan bära. För visst, sommaren är otroligt härlig på massor av olika sätt, men den bjuder knappast in till spännande och nytänkande outfits, särskilt inte om man jämför med hur det är på hösten. Och en ny säsong innebär dessutom nya  trender och härliga saker, såhär skriver man om det på Expressen.se:

Expressens moderedaktör Emma Danielsson listar fem givna trender från visningarna på Stockholms modevecka. Långa ytterplagg, stora stickade tröjor och fransar var det som stack ut mest. (Kolla på trenderna här).


Något som många dock fokuserar mycket på under hösten är jackan, och med all rätt! Den ska man trots allt bära utanpå alla sina andra kläder, och om man inte trivs med sin jacka är det såklart svårt att trivas med sin outfit. Som tur är så finns det massor av snygga jackor, en favorit är helt klart märket Barbour och deras klassiska jackor, och halsdukar till det. Ett tips är alltså att klicka hem en sådan här http://www.nobodesign.se/42_barbour där man kan välja bland alla deras snygga modeller, och till bra priser dessutom! Med en sådan jacka kommer man garanterat att ta emot hösten med öppna armar!