Manligt mode

Att mode bara är något som skulle intressera tjejer är helt och hållet en myt – den moderna mannen gillar trender och ser sig själv som en riktig modekung!

2075595-shopping-bagsNär det kommer till mode för män har utbudet alltid varit något snävt – speciellt i jämförelse med mode för tjejer – men det finns en hel del saker en man kan göra för att verkligen vara moderiktig nu under 2015. Till exempel tipsar Metro om tre trender som varje man bör ha i sin garderob eftersom att stilen fortfarande håller i sig:

  1. Skinnjackan – en svart bikerjacka är sedan 50-talet ett riktigt ikoniskt plagg och den sviker självklart inte heller nu i vår. Den är tidlös, snygg och osar sexappeal, speciellt i kombination med ett par svarta, slimmade jeans och ett par schysta skor.
  2. Dubbelknäppningen – något som växt i populäritet under 2014 är dubbelknäppningen på både koftor och kavajer vilket fortfarande håller i sig. Så på med den dubbelknäppta kavajen och matcha med ett snyggt armband och ett par sneakers så är du helt rätt i tiden.
  3. Jeans på jeans – den gamla 70-tals trenden är på återintågande, nämligen att matcha sina blå jeans med en blå jeansskjorta. Och du kan enkelt kombinera denna look med en mer upscaled ton genom att ta på finskorna och dra på en snygg rock.

Tips:

Om du dessutom är intresserad av att verkligen se det allra senaste inom modetrenderna för män är ett tips att besöka Stockholm Fashion Week 2015 – där har nämligen männen fått en allt större roll för modeskaparna och fler shower med kläder för män är inplanerade. Stockholm Fashion Week pågår från 26 januari till och med 8 februari och det finns en rad olika mässor och event att besöka – så varför inte ta med dig flickvännen till huvudstaden? Det finns nog något på modeveckan för henne med ska du se!