Moderiktiga barn?

Att vara en moderiktig mamma eller pappa är kul! Det finns nämligen hur många fina kläder som helst för barn, en del så fina att man önskar att man kunde använda dem själv. Dessvärre så passar de inte så bra, men som tur är så kan man skämma bort sina små knoddar med massor av fina kläder istället! På så sätt får man ändå ta del av alla fina klänningar, bodys och tights.

För även om man måste skilja på barn och vuxen så är det roligt att kunna åtminstone matcha varandra. Antingen genom att ha lite samma färger eller mönster på kläderna, eller någorlunda samma modell. Men man måste akta sig så att det inte går för långt, som i trenden Mini me. Visst är det gulligt att ha små mini me’s, det vill säga att ens barn påminner mycket om en själv, men man får samtidigt inte glömma att barn måste få vara barn. Och barn som klär sig i vuxenkläder vid tre års ålder redan har inte riktigt samma möjlighet att få vara sig själv som barn. Med allt vad det innebär till att springa runt, leka hela dagarna långa och senare växa upp och bli lite äldre. Även om det bara är sex år. Det är helt enkelt en fin balansgång som inte alltid är lätt att hamna på rätt sida om. Men det är långt ifrån omöjligt!

Ett märke som har väldigt fina kläder för barn är Name it. De allra flesta föräldrar kan nog relatera till känslan om att det inte alltid är lätt att hitta märken som är fina, genusmedvetna och samtidigt inte allt för barnsliga. För barn växer upp och börjar första klass, samtidigt som man måste handla på barnavdelningen. Då är det bra att veta att det finns märken med kläder som är fina och rätt för barn, oavsett ålder.