Smycken gör skillnad

Oavsett hur nedklädd man känner sig i sin enkla svarta klänning så är det helt klart något som förändras snabbt när man får på sig ett av sina favoritsmycken. Att smycka sig kan göra skillnad på ens hela uppenbarelse, det kan handla om ett par vackra örhängen som ramar in ansiktet. Det kan också vara ett stort silversmycke som pryder halsen och gör en vanlig tråkig dag till en mer glamourös dag.

afrikanskt armband

Accessoarer och smycken är helt klart en bra satsning för den som känner att ens look saknar det där lilla extra. Det kan handla om en liten detalj som tillför något lyxigt men det kan också handla om ett flertal smycken och accessoarer som ger en helhetsbild som förändrar hela looken. Silversmycken, guldringar, snygga skärp och läckra väskor är bara några exempel på vad en accessoar är, det är ett tillbehör till den klänning eller dress du har på dig och det ger möjligheten att förbättra, förfina och lyfta upp ditt utseende.

Använd rätt accessoar

Att välja fel accessoar innebär många gånger att man förstör den stil man är ute efter. Det kan ge ett intryck av att man slängt ihop sin outfit och inte gett den rätt tillbehör. Då är det läge att utvärdera vad som ska tas bort. Var noggrann med att allt passar ihop och jag rekommenderar smycca.se för den som vill ha mycket att välja mellan. Det bästa är att välja smycken som man älskar och är det ett litet diskret silverhalsband så är det lätt att matcha den med klädstilen. Är det däremot ett stort träpärlshalsband med afrikansk inspiration så är en maxiklänning med djurmönster en bättre matchning än mycket annat. Tänk på att om man har stora skärp och örhängen och liknande så måste man tona ner sin klädstil för att det inte ska bli för mycket. Undantaget är självklar den mer bohemiska stilen där stora smycken och färgglada kläder helt klart är en bra kombination.