Välj rätt fransförlängning

Något som många som är måna om sina utseenden tycker är viktigt är att ha långa och vackra ögonfransar. Har man det inte naturligt är det populärt att förlänga fransarna. Men det är bättre att satsa på ett serum som gör det än att limma på lösfransar.

4334359-female-brown-eye

I Svenska Dagbladet kan man läsa att fransförlängning kan leda till allvarliga besvär. Det finns nämligen kemikalier i limmet som är skadliga för huden och irriterar luftvägarna när man andas in dem. Både kunder och stylister har fått besvär. Stylisterna har fått svårt att andas och även hosta och förvärrad astma. Medan kunderna fått hudreaktioner på händer, ansikte och ögonlock. Många av de som arbetar med att förlänga fransar och som går och får sina fransar förlängda vet inte om de risker som finns.

Använd serum istället

Den som vill få längre ögonfransar kanske bör undvika att få dem förlängda på det här sättet. Det finns nämligen en övervägande risk för hudreaktioner och det är heller inte ovanligt att man börjar tappa sina egna fransar när man sätter på lösfransar som är väldigt slitande. Ett mer skonsamt sätt att få längre och vackrare fransar på är att använda sig av ett serum som gör att fransarna blir längre naturligt. Detta kan man bland annat köpa hos http://www.swisslux.se/ och vill man veta mer om deras sortiment och produkter kan man klicka här.

Många ser resultat

Att det finns ett serum som gör att fransarna växer sig längre och tjockare kan nästan låta för bra för att vara sant. Men dessa serum fungerar faktiskt och flera personer som testat dessa kan vittna om resultatet. I Expressen skriver man om att många upplevt att deras fransar suttit mycket längre och fått en längre livstid också av de här produkterna.